Hoe zou jij het vinden als ik jouw hand vast houdt terwijl we samen jouw vibratie verhogen en je droomleven gaan manifesteren in de aankomende 14 dagen

De hoeveelheid overvloed in het leven, de liefde die je wilt voelen, het succes dat je wilt… al deze dingen worden bepaald door jouw huidige vibratie.

Des te hoger jouw vibratie des te "gelukkiger" of vrijer jij je voelt. Het "magische" omslagpunt is een vibratie van 200, nadat jij dit bereikt hebt gaan er ineens dingen voor jou gebeuren.

De 14-Daagse Verhoog je Vibratie Challenge geeft jou een stap-voor-stap handleiding om dit omslagpunt te bereiken (en hoger) - voor slechts €47

Slechts €47

Krijg de het simpel-te-volgen-stappenplan om succesvol jouw vibratie te verhogen waardoor je automatisch meer geluk, succes en liefde aantrekt.

Ben jij klaar om permanent in een hogere vibratie te leven - zonder jezelf “kunstmatig blij” te maken, “positief’ te denken of andere “neppe maskers” op te doen?

Waarom wil je je vibratie verhogen?

Alles in ons universum is energie en vibratie, inclusief jijzelf. The wet van de aantrekkingskracht zorgt ervoor dat we aantrekken wat we zelf uitzenden, en dus de vibratie die jij op dit moment uitstraalt bepaald de ervaringen, mensen en situatie die je aantrekt in je leven.

Als je in een lage vibratie zit, zul je met name negatieve mensen en situaties in je leven aantrekken en zul je sneller emoties als angst en boosheid voelen die je gestresst en moe laten voelen.

In een hoge vibratie zie je alle positieve dingen om je heen. Je bent dankbaar, en door de waardering voor het leven zul je open staan voor alle voorspoed die het leven je wil geven.

Je zult meer innerlijke kracht ervaren, meer helderheid, geluk, rust, liefde en plezier. En je zult meer mensen aantrekken met een hoge vibratie, en daarnaast ook meer emoties en ervaringen met hoge vibratie.

Het is met name in de tijd waarin we nu leven, waarbij vibratie onder de mensen enorm verdeeld is, enorm belangrijk dat je je vibratie verhoogd. Er is een relatief kleine groep met enorm hoge vibratie die een grote groep mensen met lage vibratie energetisch in balans houden. Het wordt steeds moeilijker om je maar “ok” te voelen. Je valt in de één of de andere groep. En als je werkt aan een hoge vibratie, dan zul je vrij worden van de angst en kun je alles wat er op je pad komt zonder moeite verwerken.

Op dit moment is het universum jou aan het vragen om je leven in een hogere frequentie te leven, en op elk moment heb jij de mogelijkheid om je vibratie te verhogen.

Energie is aanstekelijk. De vibratie die je deelt is de vibratie die je aantrekt. Wanneer jij jouw vibratie verhoogt, zet je de intentie om alle moeilijke tijden van het verleden los te laten, werk je toe naar het beïnvloeden van de wereld op een positieve manier en trek je kansen aan die je toekomst mooier maken.

In het proces van je vibratie verhogen gaat het er niet om om de momenten van verdriet en pijn te vermijden, en het gaat er niet om dat je angst ontwijkt. Het verhogen van je vibratie zorgt ervoor dat de energie die vrij komt van jouw spirituele praktijken veruit sterker zijn dan de stress van het leven.

En als dit het geval is, dan zul je connectie, healing en overvloed aantrekken.

In 2023 is er meer chaos en meer afleiding dan ooit tevoren - wanneer jij de “troep van de wereld” naast je neer wilt leggen en wilt leren hoe je boven de chaos uit kunt stijgen - dan moet je leren hoe je jouw vibratie kunt verhogen

Het is tijd om boven de chaos
uit te stijgen
In 2023 hebben we inmiddels 3 moeilijke en chaotische jaren achter de rug (en het is nog niet voorbij)… Nog dagelijks zien we overal ter wereld problemen. Lijkt ons eigen leven chaotischer dan ooit, en vanuit elke hoek lijkt er wel weer een uitdaging op te duiken. Veel mensen voelen zich alleen, hebben angst, zijn boos en zitten vast in een lage vibratie.

Veel mensen vragen me wel eens, hoe kom ik over deze angst heen, mijn twijfels in deze onvoorspelbare wereld?

En dat is de reden waarom ik deze high vibe challenge gemaakt heb…

Met alle gekheid die we nu zien gebeuren in de wereld, is het des te belangrijker dat we het innerlijke werk doen en samen onze vibratie verhogen. Dit is goed voor onszelf, we voelen ons lichter en meer vrij… maar tegelijkertijd veranderen we de wereld waarin we leven voor iedereen.

LET OP!

Deze challenge is niet geschikt voor spiri-wiri mensen, die geen besef hebben van de wereld om hen heen, en heel de dag met een smudge stick en edelstenen rondlopen.

Voordat je de challenge begint, moet je weten…

Ja, dit is allemaal leuk (en ik heb ook stenen thuis, en salie) maar je hoeft niet “mega spiritueel” te zijn, gewaden te dragen met veren in je haar om je vibratie te verhogen. Er zit een wetenschap achter vibratie, en deze wordt steeds meer toegankelijk voor de massa.

Deze challenge is voor normale, down-to-earth mensen die wél snappen dat er meer is tussen hemel en aarde. Die snappen dat alles bestaat uit trilling en vibratie en dat dit grote invloed heeft op jouw leven. Die snappen dat als je via bluetooth iets van de ene naar de andere mobiel verzend dat er daadwerkelijk via frequentie iets gebeurd, en dat je dit niet ziet, maar dat het er wel is. Net zoals menselijke frequentie.

Het is voor mensen die hier meer over willen weten, en met deze nieuwe wetenschap en kennis hun leven willen verbeteren.

En dit op een makkelijke en toegankelijke manier willen doen! Ik nodig je uit om simpelweg exact de stappen te volgen tijdens de aankomende 14 dagen om merkbaar verschil te voelen.

Ik leef minimaal 90% van mijn tijd in een hoge vibratie… maar het was niet altijd zo

(Duik met mij mee het verleden in om te zien hoe ik per ongeluk met deze materie in aanraking kwam… en mijn “angst” kon inruilen voor “acceptatie")

Het was Augustus 2020, en we zaten midden in een moeilijke tijd op aarde. Ik “voelde” dat er iets niet goed zat, maar kon de vinger niet op de zere plek leggen.

Maar zoals alles op de juiste tijd, op de juiste plek komt in je leven (zo ook wellicht deze pagina) zag ik een post op social media met een quote van Nikola Tesla:

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

Dat werd vervolgens een zoekopdracht naar frequentie en vibratie in het menselijk lichaam, en dit leidde me vervolgens naar alle boeken van David R. Hawkins.

Dikke boeken zoals “The Map of Conciousness Explained, Power vs. Force, Letting Go en andere boeken.

Was het niet voor de “gekke tijd” waar we in zaten, had ik wellicht nooit kennis gemaakt met deze materie en was ik gewoon op de normale voet verder gegaan.

Maar ik voelde net als veel mensen angst. En ik voelde dat ik mijn vibratie moest beschermen.

Voor mezelf, mijn gemoedstoestand, maar ook voor mijn vrouw en kinderen en de mensen om mij heen.

Het was in die tijd dat ik mijn leven in volle bewustzijn ging invullen om mijn vibratie te verhogen en vervolgens ook hoog te houden.

En vanaf dat moment ging alles in flow en sneltreinvaart.

Ik kocht binnen 2 weken een groot stuk land in de bergen in Gran Canaria zonder tussenkomst van een bank, van 6 broers en zussen die allemaal unaniem akkoord waren met de verkoop.

Er kwam een community bij elkaar op dit landgoed van in totaal 19 mensen.

Ik trok een nieuw project aan in mijn business en deed 2.5 miljoen EUR omzet in 9 maanden tijd (met hoge winstmarges).

Ik leerde mezelf kennen, en kon alle spanning van buitenaf op afstand houden. Het had geen enkele impact meer. Ik maakte beslissingen op basis van intuïtie en vibratie, en dit wierp zijn vruchten af.

Mensen om mij heen begonnen te vragen wat ik deed. En hoe ik zo dicht bij mezelf kon blijven.

Jarenlang heb ik vragen beantwoord over vibratie, mijn gedachtengang gedeeld over het verhogen van mijn vibratie.

En eigenlijk is het allemaal helemaal niet zo moeilijk. Dus daarom besloot ik een simpel stappenplan te maken wat nu deze verhoog je vibratie challenge is geworden.

Ik heb verder geen grote plannen hiermee. Ik wil gewoon laten zien dat je jezelf niet hoeft onder te dompelen in mega spirituele praktijken, elke dag palo santo te branden, of te mediteren met een kristal op je hoofd om je vibratie te verhogen. (Maar het kan wel als je wilt)

Inmiddels heb ik vele mensen geholpen met het verhogen van hun vibratie op een down-to-earth manier - zodat ze meer tijd in volle vrijheid doorbrengen zonder alle stress en angst.

En ik zou het geweldig vinden om ook jou te helpen!

Ik snap het: dingen online kopen van vreemden is niet altijd “comfortabel”

Dus ik heb een 14 dagen niet goed, geen gedoe, geld terug garantie op deze challenge.

Als je jezelf aanmeld voor de verhoog je vibratie challenge en - om wat voor reden dan ook - merk je niet binnen een paar dagen een groot verschil, mail me dan (zonder uitleg) en je krijgt zonder pardon dezelfde dag nog een refund.

Met met minder dan 0.1% refunds op deze challenge denk ik dat jij het ook geweldig gaat vinden. :-